ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 85€

Επιστροφές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα είδος εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας, για τους ακόλουθους λόγους:

1) Το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε

2) Το προϊόν είναι σε μέγεθος που δεν σας ταιριάζει

3) Το προϊόν είναι ελαττωματικό

4) Θέλετε να αλλάξετε για προσωπικούς λόγους

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό κατάστημα που είναι υπεύθυνο στο info@kliocretaion.com ή στο +30 2121040077, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν ή τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε και τον λόγο αλλαγής τους. Οι αλλαγές στο προϊόν δεν θα γίνονται δεκτές εκτός εάν επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής αφορούν τον πελάτη. Μια εξαίρεση είναι τα ελαττωματικά προϊόντα ή ένα σφάλμα κατά την παραγγελία με υπαιτιότητα του καταστήματος.

Δεχόμαστε μόνο επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν φορεθεί και έχουν τις ετικέτες τους ακόμα συνδεδεμένες. Τα επιστραφέντα προϊόντα που φαίνονται λερωμένα φθαρμένα, διπλωμένα προς τα έξω, υφάσματα με τραβηχτές κλωστές, λεκέδες μακιγιάζ και ούτω καθεξής, δεν θα γίνονται δεκτά. Πρέπει να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίσετε ότι τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα φθάνουν σε εξαιρετικές συνθήκες.

Για να αποφύγετε τη δική σας ταλαιπωρία, συνιστούμε να ελέγξετε προσεκτικά την κατάσταση των προϊόντων και την ανέπαφη συσκευασία, προκειμένου να εντοπίσετε τυχόν ελαττώματα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Αν διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η διεύθυνση για επιστροφές είναι η ακόλουθη

Klio Creations

Κυδαθηναίων 10,

Ταχ.Κωδ. 10558 , Πλάκα

Αθήνα, ΕΛΛΑΔΑ


Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν αποδέχεται επιστροφές σε σκουλαρίκια. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της εταιρείας μας υπόκεινται σε λεπτομερή ποιοτικό έλεγχο.

Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή προσφορά δεν αλλάζονται μετά την λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών.

Σε περίπτωση που αγοράσετε ένα προϊόν σε προσφορά δεν μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα, μπορείτε όμως να το αντικαταστήσετε με ένα διαφορετικό προϊόν (προϊόντα).

Οι επιστροφές δεν είναι επίσης αποδεκτές για προιόντα προσφοράς (για παράδειγμα, ΑΓΟΡΑΣΤΕ 1 + 1 ΔΩΡΕΑΝ, Πάρτε 2 στην τιμή μισού, κ.λπ.)

Οι αγορές που γίνονται με κάρτα δώρου, κουπόνια ή αποστέλλονται ως δώρα μπορούν να ανταλλάσσονται με άλλα προϊόντα αλλά δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά.

Οι επιστροφές χρειάζονται περίπου 7 ημέρες για να ολοκληρωθούν.

Τα επιστραφέντα προϊόντα είναι ευθύνη σας μέχρι να τα παραδώσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχουν συσκευαστεί σωστά και ότι δεν μπορούν να καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Τα μεταφορικά για την επιστροφή βαρύνουν τον πελάτη .